Over ons

Met trots kunnen we zeggen dat onze tandartspraktijk al meer dan 27 jaar een vertrouwd adres is voor tandheelkundige zorg in Voorburg. Het begon allemaal met de oprichting door tandarts M. M. Michael, die op 1 januari 2022 de fakkel overdroeg aan Tandarts Kamal, die nu met dezelfde passie en betrokkenheid de praktijk voortzet.

Tandarts Diyar Kamal
Diyar Kamal
Tandarts-implantoloog

Ons team van toegewijde professionals vormt het kloppende hart van de praktijk. We delen een grote betrokkenheid bij het welzijn van onze patiënten en staan erop dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat. Elke behandeling wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht uitgevoerd, omdat we geloven dat een gezonde glimlach de basis is voor een gelukkig leven.

Om onze belofte van hoogwaardige zorg waar te maken, zijn al onze behandelaren geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Daarnaast koesteren we een passie voor kennis en innovatie, en we blijven onszelf uitdagen door regelmatig deel te nemen aan cursussen en congressen. Zo blijven we als team altijd up-to-date met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige mensen angstig kan zijn. Daarom hebben we een speciale affiniteit ontwikkeld voor angstpatiënten en doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen. Bovendien hebben we ruime ervaring in het behandelen van kinderen, waardoor we een gezinsvriendelijke praktijk zijn waar het hele gezin zich welkom voelt.

Tandartspraktijk Uw Tandarts in Voorburg

Als verwijspraktijk voor chirurgische ingrepen en implantologie kunt u ook bij ons terecht voor meer complexe tandheelkundige vraagstukken. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied en zullen ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt.

Bij Tandartspraktijk Voorburg streven we naar een langdurige relatie met onze patiënten, gebaseerd op vertrouwen en uitstekende kwalitatieve zorg. We heten u van harte welkom in onze praktijk en kijken ernaar uit om u en uw glimlach te verwelkomen.